Natural’Absorb

(1 klantbeoordeling)

20,00

Natural’Comfort
Het essentiële onderhoud product voor een frisse en droge stal

Vaak wordt de focus gelegd op de verzorging van het paard via supplementen of verzorgingsproducten. Maar aan de stal wordt niet altijd gedacht. Uiteraard wordt deze tijdig uitgemest en kan jouw paard weer lekker fris de nacht in.

Het is mogelijk om jezelf wat werk uit handen te nemen, het strooiselverbruik te verlagen en belangrijk voor het welzijn van jouw paard; een frisse geur en een positief effect op de luchtwegen faciliteren.

Natural’Absorb is een handig poeder welke eenvoudig in de stal gestrooid kan worden. Door het hoge absorberende vermogen blijven de stallen droger.

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Beschrijving

Natural´Comfort
Het essentiële onderhoud product voor een frisse en droge stal

Een handig poeder welke eenvoudig in de stal gestrooid kan worden. Door het hoge absorberende vermogen blijven de stallen droger.

1 beoordeling voor Natural’Absorb

  1. Julie von den Hoff (geverifieerde eigenaar)

    De service van the horseup company is super nadat de 2 emmers absorb zijn open gegaan in de post.
    product heb ik 4 weken gebruikt in 4 stallen van paarden die maximaal 7 uur binnenstaan. Stallen zijn voorzien van rubber matten en stro en ik verwijder iedere dag de mest en natte plekken. Ik merk geen verschil met de natural absorb. het neutraliseerd naar mijn mening geen geur en moet nog steeds regelmatig mesten. Ik ervaar ook een plakkerige laag van het poeder na 2 keer per week ligt bijstrooien, dit is lastig te verwijderen van de rubber matten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmandje