(STAL) TEAM

Agusta

(Sandreo x Amathist)
Stalnaam: Guus
Dressuur

Zazou

(Fierro hof ter Zeedyke)
Stalnaam: Belgje
Eventing

Esquilino

(Escolar x Aquilino)
Stalnaam: Eddie
Dressuur

Franz Ferdinand

(Fürst Fohlenhof x Lord Loxy)
Stalnaam: Frans
Dressuur

Agusta

Guus, het paradepaard van stal! Fleur heeft Guus al meerdere jaren onder het zadel en Guus behoort inmiddels bij de familie en het interieur. Guus is een KWPN-er en een 15 lentes jong. Fleur heeft Guus vanuit de basissport doorgetraind naar het hogere werk waar ze hem op dit moment in de PSG en Inter І start. 
Fleur haar droom is om samen met Guus haar Grand Prix debuut te maken.

Producten ter ondersteuning:

Natural’Moov

Zazou

Belgje is een 9-jarige “Belg” die sinds 2 jaar op stal staat. Na het nodige blessureleed is Belg weer volop in training en hoopt Charlot haar, naast de reguliere dressuur- en springwedstrijden, dit eventingseizoen weer uit te brengen (wanneer er weer wedstrijden te verrijden zijn natuurlijk).
Belg is gevoelig voor stress, seizoenovergangen en ruwvoerwisselingen waardoor de Natural’Digest continu ter ondersteuning wordt gegeven.

Tijdens het eventingseizoen wordt de Natural’Top bijgegeven.

Producten ter ondersteuning:

Natural’Digest

Natural’Top

Esquilino

Eddie is een 6-jarige ‘Duitser” die sinds medio 2019 op stal staat. Een echte macho man die graag werkt. Fleur is Eddie op dit moment rustig dressuurmatig aan het trainen, hem sterker aan het maken en soepeler door zijn lijf te laten lopen. Het plan is om Eddie gedurende het jaar rustig zijn eerste wedstrijdervaring op te laten doen. Fleur haar plan is om Eddie de komende jaren klaar te stomen om Guus op te volgen is het zwaardere werk.

Producten ter ondersteuning:

Natural’Moov

Franz Ferdinand

Frans is de “pup” van stal, echter wel een hele grote. Frans is een 5-jarige “Duitser” die begin 2019 op stal is gekomen als potentiële opvolger van Guus. Echter door zijn formaat en omdat hij nog steeds (veel) groeit heeft Fleur besloten om Frans de tijd te geven en rustig aan te doen.

Frans heeft door zijn groeispurten af en toe extra ondersteuning nodig wat erin resulteert dat er gewisseld wordt tussen de Natural’Immune voor een extra immuniteitsboost en de Natural’Digest om de spijsvertering te helpen. 

Producten ter ondersteuning:

Natural’Digest

Natural’Immune

CONTACT

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op:

5 + 4 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.