ONZE AMBITIE

STAAT VOOR

Pure passie voor paarden
Direct en persoonlijk contact met paardenmensen
Uitgebreide (technische) kennis van de producten
Voedingssupplementen en verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit
Betaalbare voedingssupplementen en verzorgingsproducten
Flexibiliteit en meedenken met u als paardeneigenaar om het beste uit uw paard te halen
Pure en natuurlijke producten
Hoge concentraties van werkzame stoffen voor een optimaal resultaat
Hoge effectiviteit
Bestelling binnen een paar dagen op stal of thuis

ONZE AMBITIE

Ons doel is om u een innovatief, natuurlijk en complete productrange aan te bieden, met een hoge concentratie aan actieve bestanddelen en natuurlijke samenstelling welke echte meerwaarde oplevert. Dit om samen met u het beste resultaat te verkrijgen wanneer het gaat om de (preventieve) gezondheid en het welzijn van uw paard en/of pony.

Wat mist er? Wat kunnen wij hierin betekenen? Wat mist u als paardeneigenaar wanneer het gaat om supplementen? Door continu bezig te zijn met deze vragen blijven wij scherp en proberen wij u een zo goed en compleet mogelijk portfolio aan te bieden.

De trend naar natuurlijke producten is al even ingezet en dit is ook de route die wij volgen. The Horsup Company gelooft in de kracht van de natuur en gebruikt dan ook graag plantextracten en andere natuurlijke componenten in haar producten. Hierdoor is het merendeel van ons huidige portfolio 100% natuurlijk. Op deze manier kunnen wij op een goede en duurzame manier bijdragen aan de gezondheid en welzijn van uw paard.

 

CONTACT

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op:

1 + 15 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.