Weer ontspannen opstappen door Natural’Digest

Home » Ontspannen opstappen met Natural’Digest

Bo is een jonge, gedreven amazone die haar kennisniveau continu verhoogt. Ze is eigenaresse van ‘Hartslagmeting Bo Hopmans’ waar ze veel combinaties helpt met het bewust(er) trainen van hun paarden!

Ook Bo heeft Natural’Digest succesvol ingezet bij haar paard en hieronder vertelt ze er meer over.

Hoe kwam ik in aanraking met Natural’Digest?

“Eind vorig jaar kwam Fleur (mede-eigenaar The Horsup Company) bij ons op stal om enkele paarden hier te masseren, waaronder die van mij. Tijdens het kennismakingsgesprek kwamen we al snel op het onderwerp dat mijn paard wat onrustig is met opstappen. Hij lijkt zich wat dan te willen bollen, na een rondje stappen is dat ook wel weer weg. Het is nog een jong paard dus het kan wat gewenning zijn. Tijdens de verdere behandeling was Fender ook wat gevoelig op zijn buik en leek net wat ‘boller’ dan normaal.”

Natural Digest Spijsvertering

Waarom Natural’Digest?

Bo zegt hierover het volgende: “het is een natuurlijk product met veel data en positieve ervaringen  en dat was voor mij belangrijk als extra ‘bewijslast’ dat ik een goed product ga voeren.”

Gekozen supplement:

NATURAL’DIGEST

Natural’Digest is een prebioticum dat het verteringsstelsel ondersteunt. Het zorgt ervoor dat jouw paard het optimale uit zijn voeding haalt en helpt ongemakken te beperken. Het ondersteunt het behoud van de zuurtegraad in de maag, en draagt bij aan de darmgezondheid.

Natural Digest Stress Gezondheid Maagzweren

Hoe snel zagen we resultaat?

“Na een kleine week merkte ik al verschil met opstappen. Fender bleef rustiger en ik kon gelijk ontspannen aanstappen en mijn training starten. Nu ik het effect van Natural’Digest zelf heb ik gezien geloof ik in de meerwaarde van dit product. Indien nodig weet ik The Horsup Company nu te vinden. Persoonlijk en gedegen advies, zonder poeha. Voor mij een ‘to go to’ als ik nog eens vragen heb!”

Waarom werkt het?

Natural’Digest zorgt voor extra ondersteuning van de spijsvertering en is juist tijdens voerveranderingen of seizoenswisselingen goed om bij te voeren. Dit product draagt bij aan een goede en evenwichtige darmflora en (zodoende) aan het welzijn van jouw paard.

 

Hoe moet het gebruikt worden?

Natural’Digest komt in een handig brokje (pellet) wat gemakkelijk te geven is en smakelijk is voor jouw paard of pony. De adviesdosering voor paarden is 40 gram per dag (2 maatschepjes) en voor pony’s is dat 1 schepje per dag.

In een drum van 1,2 kg zit dus precies genoeg voor 30 dagen (paard) en 60 dagen (pony).

Indien nodig kan de dosering verdubbeld worden. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op!

Winkelmandje