Natural’Digest 3de plek “Horses product van het jaar verkiezing 2019”!

Super trots en blij zijn we met het behalen van de 3e plek van Natural’Digest

Helaas hebben we de felbegeerde titel “Product van het jaar 2019” met de Natural’Digest niet in de wacht gesleept maar zijn we op een 3de plek geëindigd. Hoe gaaf is dat!! 

Met zeer positieve feedback van de vakjury:” Zeer kundige en overtuigende presentatie. Veel expertise. Goed product met goede (wetenschappelijke) onderbouwing. Deskundigheid is een plus!

Natural’Digest is voor ons een echte winnaar, of we nu 1e, 3e of 10e zijn, kijkende naar alle positieve resultaten en het verschil dat er bij vele paarden en pony’s wordt gemaakt. Super blij waren we met de nominatie en natuurlijk heel trots om dit met een derde plek af te sluiten!
Via deze weg willen we jullie hartelijk danken voor alle hulp, het stemmen, feedback en vooral het duimen. Daarnaast onze hartelijke felicitaties aan alle andere prijswinnaars!

Stichting CAP zeer positief

Stichting CAP zeer positief de Natural’Digest en Natural’Immune Geweldige feedback ontvangen van Stichting CAP over de effecten van beide producten Begin januari zijn we op bezoek geweest bij Stichting CAP. Na een inspectie van de paarden hebben we in overleg besloten...

Natural’Digest 3de plek

Natural’Digest 3de plek “Horses product van het jaar verkiezing 2019”! Super trots en blij zijn we met het behalen van de 3e plek van Natural’Digest Helaas hebben we de felbegeerde titel “Product van het jaar 2019” met de Natural’Digest niet in de wacht gesleept maar...

Horses product van het jaar 2019!

Natural’Digest, genomineerd voor “Horses product van het jaar 2019! Super trots zijn we op het feit dat de Natural’Digest genomineerd is voor het product van het jaar 2019! Maar wat is Natural’Digest nu eigenlijk? Natural’Digest is een prebioticum dat ingezet wordt...

CONTACT

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op:

13 + 2 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.