Minder gevoelig op haar buik door Natural’Digest

Home » Minder gevoelig op haar buik door Natural’Digest

 

Rita is een fervent spring en eventing amazone en niet zonder succes! Momenteel (ok, toen er nog wedstrijden gereden werden) start ze klasse Z (springen) en klasse L (eventing) met haar mooie schimmel Geisha! Rita is werkzaam bij Stichting Cap als IPG instructeur en begeleider arbeidsmatige dagbesteding. Zelf zegt ze daarover: “Wat mij speciaal raakt is het samenspel tussen cliënt en paard. Als ik zie hoe de cliënten dagbesteding genieten van hun werkzaamheden denk ik ‘wat heb ik toch een mooi beroep’!”. Als we dit lezen zijn wij als The Horsup Company extra blij dat we de paarden bij Stichting Cap al geruime tijd ondersteunen met Natural’Digest.

Hoe kwam ik in aanraking met Natural’Digest?

“Tijdens een wedstrijd kwam ik de dames van The Horsup Company tegen en zo raakte we aan de praat. Geisha kan af en toe wat gevoelig zijn met poetsen bij haar buikregio. Ook met opstappen wil ze dan wel eens reageren. Verder zie ik niks aan haar, haar mest bijvoorbeeld is gewoon van goede kwaliteit.”

Natural Digest Spijsvertering

Waarom Natural’Digest?

Op aanraden van The Horsup Company ben ik Natural’Digest gaan gebruiken met voornaamste doel de maag- en darmgezondheid te ondersteunen en te optimaliseren.

Gekozen supplement:

NATURAL’DIGEST

Factoren zoals voerwisselingen, vaccinaties, een wormkuur, of andere ongemakken kunnen het spijsverteringsysteem uit balans brengen met oa. dunne mest, buikpijn, koliek of maagzweren als gevolg. Een goede darmflora is dan ook de basis van een gezond (en gelukkig) paard!

Gezondheid Maagzweren Darmen

Wanneer was er resultaat zichtbaar?

“Het was verwonderlijk om te zien dat ik na een aantal dagen echt verandering zag bij Geisha. Rustiger, meer ontspannen. Voor mij als amazone scheelt dat veel in de voorbereiding op mijn training en het verdere rijden. Wanneer het weer nodig is bestel ik weer een drum van dit product. Het is voor mij een mooie bijkomstigheid dat het ook een natuurlijk product is. Ook het directe en fijne contact met The Horsup Company is voor mij een extra argument om bij hen informatie op te vragen en producten te bestellen indien nodig.”

Waarom werkt het?

Natural’Digest is een prebioticum dat het verteringsstelsel ondersteunt. Het zorgt ervoor dat jouw paard het optimale uit zijn voeding haalt en helpt ongemakken te beperken. Het ondersteunt het behoud van de zuurtegraad in de maag, en draagt bij aan de darmgezondheid.

Hoe moet het gebruikt worden?

Natural’Digest komt in een handig brokje (pellet) wat gemakkelijk te geven is en smakelijk is voor jouw paard of pony. De adviesdosering voor paarden is 40 gram per dag (2 maatschepjes) en voor pony’s is dat 1 schepje per dag.

In een drum van 1,2 kg zit dus precies genoeg voor 30 dagen (paard) en 60 dagen (pony).

Indien nodig kan de dosering verdubbeld worden. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op!

Winkelmandje