Franz leek niet lekker in zijn vel te zitten

Home » Franz zat niet lekker in zijn vel

Waar liepen wij bij Franz tegenaan?

Franz is de ‘kleine’ pup van de stal en leek niet lekker in zijn vel te zitten. Hij was nog altijd even lief en knuffelig, maar hij leek wat minder fit zo rondom de seizoenswisseling.

Feiten over Franz

 

Naam:

Franz Ferdinand

Afstamming:

Fürst Fohlenhof x Lord Loxley

Geboortejaar:

2015

Schofthoogte:

1,76 m hoog

Discipline:

Dressuur

Wat had Franz nodig?

Bij Franz hebben we ervoor gekozen om Natural’immune bij te geven. Deze opkikker voor het immuunsysteem leek ons de beste keuze. Franz is natuurlijk groot en nog relatief jong, dus dit zetje in de rug wilde we hem graag geven.

Gekozen supplement:

NATURAL’IMMUNE

 

Natural’Immune ondersteunt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand van paarden. Het is een natuurlijke bron van o.a. prebiotica en kurkuma wat de algehele gezondheid van jouw paard een boost geeft.

 

 

 

Gezondheid Opkikker

Hoe snel zagen we resultaat bij Franz?

Na ongeveer anderhalve week zag je echt al duidelijk verschil. Hij leek weer fitter te worden, kreeg wat meer glans op zijn vacht. Ook werd hij weer lekker ondeugend, een teken dat hij zich prettiger en fitter voelt.

Waarom werkt het?

Natural’Immune bestaat uit verschillende componenten die er speciaal op gericht zijn om het immuunsysteem te ondersteunen. Het immuunsysteem van het paard wordt continu op de proef gesteld. Diverse invloeden van binnenuit en buitenaf kunnen de weerstand verlagen. Voorbeelden hiervan zijn stress, medicatie, weersinvloeden en wisselingen. Wanneer de weerstand van je paard lager is, wordt hij vatbaarder voor o.a. bacteriën, virussen en parasieten. Op deze momenten is het belangrijk het immuunsysteemextra te ondersteunen.

Opkikker Immuunsysteem

Hoe moet het gebruikt worden?

Natural’Immune komt in een handige korrelvorm waardoor het goed opneembaar is. Je geeft het dagelijks waarbij 2 schepjes (40 gram) de goede dosering is voor paarden en 1 schepje voor pony’s.

Winkelmandje