Natural’Digest, genomineerd voor “Horses product van het jaar 2019!

Super trots zijn we op het feit dat de Natural’Digest genomineerd is voor het product van het jaar 2019!

Maar wat is Natural’Digest nu eigenlijk?

Natural’Digest is een prebioticum dat ingezet wordt voor een verbeterde darmflora. Daarnaast fungeert het als buffer in de maag, waardoor maagzweren minder voorkomen. 
Door een gezondere darm wordt het voer beter verteerd en kan het paard meer nutriënten uit hetzelfde voer halen. Op deze manier wordt zowel de maag- als darmgezondheid ondersteund. Dit product is gebaseerd op goed beschikbare gisten en gistcelwandcomponenten en is 100% natuurlijk.
Natural’Digest kan zowel preventief als ter behandeling ingezet worden: paarden die last hebben van dunne mest, onvoldoende aankomen bij voldoende voer en bij maagzweren. Paarden worden fitter, gaan er beter uitzien en de mest wordt weer van normaler.

! Natural’Digest, voor een gezond en gelukkig paard!

Stichting CAP zeer positief

Stichting CAP zeer positief de Natural’Digest en Natural’Immune Geweldige feedback ontvangen van Stichting CAP over de effecten van beide producten Begin januari zijn we op bezoek geweest bij Stichting CAP. Na een inspectie van de paarden hebben we in overleg besloten...

Natural’Digest 3de plek

Natural’Digest 3de plek “Horses product van het jaar verkiezing 2019”! Super trots en blij zijn we met het behalen van de 3e plek van Natural’Digest Helaas hebben we de felbegeerde titel “Product van het jaar 2019” met de Natural’Digest niet in de wacht gesleept maar...

CONTACT

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op:

3 + 13 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.

Winkelmandje