Ervaringen

Mijn merrie heeft een betere conditie gekregen

24 april 2020

Ik heb Natural’Digest getest nadat ik een mild gewichtsverlies zag bij mijn gestreste merrie. Nadien vond ik haar een betere conditie hebben. Momenteel gebruik ik Natural’Digest 2 tot 3 keer per jaar. Het product stelt mijn merrie in staat om een ​​gezond en glanzend haar te behouden. Ze behoudt een stabiel gewicht en haar goede vorm!

Salomé

Natural’Digest heeft het leven van mijn merrie positief veranderd

24 april 2020

Natural’Digest heeft het leven van mijn merrie, die erg gevoelig is voor maagzweren, positief veranderd. Sinds dat ik het product geef is ze rustiger, reageert ze beter op mijn been en ook herwint ze haar eetlust. Wat een plezier om haar zo in vorm te zien zoals voorheen, dankjewel Natural’Digest!

Manon

Al binnen twee weken zag ik verschil in het lichaamsgewicht

24 april 2020

Ik gebruikte Natural’Digest op een van mijn paarden op het werk, een volbloed van 5 jaar oud die niet in goede conditie was toen hij aankwam op stal. Na enkele weken thuis en zonder enige verbetering te hebben gezien, testte ik Natural’Digest. Al binnen twee weken zag ik verschil in het lichaamsgewicht. Het is dus zeer effectief gebleken in het aanvullen van het rantsoen van volbloeden, die vaak moeilijk in goede conditie te houden zijn.

Jeremy

Mijn jonge paard had moeite om op gewicht te komen

24 april 2020

Mijn jonge paard had moeite om op gewicht te komen en was niet goed in vorm, om deze reden ben ik gestart met een kuur Natural’Digest. In de loop van de tijd begon zijn vacht weer te glanzen en ook in het werk voelde hij veel beter aan. Aan het einde van de kuur van 30 dagen zag hij er echt fantastisch uit! Op dit moment geef ik Natural’Digest om de maand aan mijn paard. Ook als ik naar de prijskwaliteit verhouding van het product kijk is dit erg goed, ik beveel dit product zeker aan!

Margot

Ik wilde liever iets natuurlijks en zodoende ben ik Natural’Digest gaan gebruiken

24 april 2020

Ik begon Natural’Digest nadat ik weer problemen ondervond door maagzweren bij mijn merrie, zodanig dat de dierenarts Omeprazol had voorgeschreven. Ik wilde liever iets natuurlijks en zodoende ben ik Natural’Digest gaan gebruiken. Ik geef dit continu en sindsdien heeft mijn merrie geen maagzweren meer gehad en ook hoef ik dus niet meer chemische producten hiervoor te gebruiken!

Léa

Resultaat kuur Natural’Digest

Nederlandse (internationale) springstal

Resultaat kuur Natural’Digest

Verschillende resultaten in beeld gebracht

Zelf de Natural’Digest of één van onze andere producten gebruikt? Houd ons op de hoogte van je ervaringen en resultaten!

CONTACT

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op:

3 + 5 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens, naam en e-mailadres, in verband met het correct kunnen afhandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden niet opgeslagen buiten ons mailprogramma om. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.

Winkelmandje